Produkty najwyższej jakości
Łosoś
Pochodzenie surowcaŁosoś HOG (Salmo salar) pochodzący głównie z Norwegii, ocean Atlantycki
Bogate źródło białka i kwasów tłuszczowych Omega 3 oraz witamin: A, D, B12, selenu i jodu.
Filety, porcje - świeże i mrożone;
Produkty poboczneBrzuszki, głowy, medaliony, bloki, farsze
InneKategoria 3
ryby świeże ryby mrożone
Ryby pelagiczne
Pochodzenie surowcaSzprot i śledź pozyskiwany z Morza Bałtyckiego
Źródło wysokiej jakości białek, wapnia i składników mineralnych oraz kwasów tłuszczowych Omega 3 a także witamin A, D, E, żelaza i cynku.
Szprot mrożony: IQF i bloki, śledź mrożony i świeży
InneKategoria 3
ryby świeże ryby mrożone
Ryby białe
Pochodzenie surowcaRyby pochodzące od sprawdzonych dostawców z całego świata
Źródło wysokiej jakości białka, kwasów tłuszczowych Omega-3, witamin A, D, E i grupy B oraz minerałów: wapnia, żelaza, selenu, jodu.
filety, porcje, steki świeże i mrożone
ryby świeże ryby mrożone
Mączka i olej
Pochodzenie surowcaRyby pelagiczne lub produkty poboczne z ryb pelagicznych oraz produkty poboczne z przetwórstwa łososia
Olej rybny jest cennym źródłem kwasów tłuszczowych Omega-3 a mączka rybna oferuje koncentrację wysokiej jakości białka i składników mineralnych.
Olej i mączka rybna z surowca pelagicznego
Olej i mączka rybna z surowca z łososia